Jonathan pratar på SMX Stockholm

Marknadsföring

SMX Stockholm 2012

Det blev nu klar att jag (Jonathan) kommer att hålla en presentation på SMX i Stockholm som hålls den 15:e och 16:e oktober (2012). Jag kommer att hålla en presentation om Advanced social media tactics tidigt på morgonen den 16:e oktober.

SMX i Stockholm?

SMX Stockholm är en konferens för människor som vill veta mera om SEO och internetmarknadsföring. Så här säger de om konferensen:

Welcome to a conference where both marketers and SEO-gurus can grow and learn from each other and global experts.

Jag har besökt konferensen ett antal gånger tidigare, men då bara som åhörare, det här är första året som jag skall hålla en presentation. Jag ser fram emot det även om det känns aningen nervöst att prata inför så många människor, och dessutom en massa experter i publiken (det är säkert ett par hundra i år igen).

Advanced Social Media Tactics tracken på SMX

Jag kommer att hålla en presentation i ämnet Advanced Social Media Tactics, det låter lite skrämmande eller hur? Men det är just det som vi gör hela dagarna här på Genero så jag tror att det kommer att passa bra. Jag kommer att prata om hur man kan kombinera engagemang i sociala medier med SEO, i huvudsak för att få Facebookfans tillräckligt engagerade för att de skall skapa innehåll på din hemsida och länkar till sitt innehåll på din hemsida och därmed göra den synlig överallt på internet. Saker som vi nu gör för bland annat MUSCH och Jukkatalo här i Finland. Jag tror att åtminstone webbutiker skulle kunna utnyttja denna teknik en hel del mer för än vad de gör nu. Mer berättar jag inte, skall du höra mer så får du allt komma över till Stockholm och höra! Här är hela agendan för SMX, jag tror att en hel del av er läsare kan hitta något intressant där, eller hur?