Att vara Art Director på Genero

Jag heter Kristina Stening och jag har arbetat som en grafisk designer och Art Director i tio år, fyra av vilka jag har arbetat på Genero. Även om det låter som en lång tid känns det inte som det. På Genero har jag fått vara med i olika mångsidiga projekt och enligt mig har det varit motiverande att arbeta här.

“Genero söker en ny motiverad Art Director, kom med!”

art director kristina genero
Kristina Stening, Art Director

Mitt arbete som visuell problemlösare har varit mångsidigt. Arbetsuppgifterna och arbetsdagarna varierar mycket, vilket är enbart en positiv sak enligt mig. På Genero råder en låg hierarki och vi gör tillsammans med designteamet allting som har att göra med visuell varumärkesstrategi till förpackningsdesign.

 

art derictor digital designer kristina at Genero
På Genero finns det olika designers, på bilden är Kristina med Alexandra, vår Design Trainee.

Arbetsmiljön är inspirerande och motiverande. Här får man arbeta med personer som har en äkta passion för det de gör. Samtidigt som alla har egna arbetsuppgifter, är här en bra gruppanda.

 

Tre kommentarer om att arbeta på Genero:

  • Genero är en inspirerande arbetsplats arbetskamraterna är trevliga
  • På Genero får man mångsidiga uppgifter
  • Genero har en låg hierarki med en bra gruppanda

 

Vi söker nu en idérik och motiverad arbetare, kom med!

 

art director kristina working

 

Ifall Kristinas historia intresserade och du skulle vilja bli del av Generos designteam som Art Director / Digital Designer, skicka in din ansökan redan i dag! Platsen fylls så fort rätt person hittats. Vi ser fram emot att träffa vår nya AD. Till ansökningsblanketten kommer du här.

 

KRISTINA STENING

Art Director
+358 50 346 2369
kristina@genero.fi