Gratis konsultering för att hjälpa i utmanande tider

Hela vårt team av experter står till tjänst!

Hur kan vi hjälpa företag som nu hamnar i en svår situation?

Den frågan funderade vi på torsdagen den 12.3 före vi beslöt att jobba de kommande veckorna på distans.

Speciellt många små och medelstora företag har hamnat i en svår situation p.g.a. corona. Mässor, företagsevenemang och försäljningsmöten avbokas eller flyttas till framtiden. Många jobbar hemifrån men för alla är det inte möjligt att jobba på distans.

Ännu kan man inte riktigt förutse hur detta påverkar ekonomin för de lokala företagen på lång sikt, men på kort sikt kan vi göra en insats för våra medföretagare, tänkte vi. Om det finns något vi kan bidra med för att rädda arbetsplatser så ställer vi gärna upp.

Vi på Genero har lång erfarenhet av företagande, digital marknadsföring och av att driva försäljning via digitala kanaler.

Därför kommer vi under vecka 12 och 13 att erbjuda gratis konsultering, där vi tillsammans funderar på hur ditt företag kan nå ut till potentiella kunder eller få försäljning via digitala kanaler. Om vi kan bidra med idéer som åtminstone kan rädda en arbetsplats så är det värt vår tid. Fyll i formuläret nere på sidan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Om ditt företag planerar större förvärv för att hantera coronasituationen är det möjligt att ansöka om Business Finland-finansiering för projekt med Genero.

Behöver du hjälp?

  • Förnamn
  • Efternamn
  • Titel
  • E-post
  • Telefonnummer
  • Företag