Ny Layout på Snapchat – se vad som ändrats

Marknadsföring

Snapchat har idag över 150 miljoner personer som använder applikationen varje dag, och snart kommer alla dessa få uppleva den nya och framträdande ”discovery layouten”.

Enligt Bloomberg använder idag fler personer Snapchat än Twitter på daglig basis. Snapchat har gjort kommunikationen mellan människor till något allt mer intressant och roligt. Något som näst intill kan jämföras med ett spel där kommunikationen består av kommenterade bilder, face swap selfies, korta videoklipp och mycket annat.

Har du en iOS telefon? Då har du säkert redan sett att Snapchat precis bytt layout… Medans du med en android antagligen kommer att få vänta i ännu några dagar, innan du kan se de nya ikonerna och nya layouten på din telefon.

Den nya layouten gör det enklare för dig som användare att följa och ta del av det brandade innehållet. Samtidigt blir det lättare för dig som media partner att synas.

Discover

Den nya layouten har flyttat Discover till den övre sektionen av Stories. Man kan nu enkelt swipea för att se dem allihop. De kanaler man besökt mest inom de senaste 7 dagarna är de som visas först. Discover består av innehåll från olika media partners, så som CNN och MTV. Du som fortfarande vill se Discover på det gamla klassiska viset, kan fortfarande klicka på den lila ikonen uppe i högra hörnet.

snapchat discover i ny layout

Live stories

Nedanför denna nya del för Discover kommer det vi är vana med: de senaste uppdateringarna från våra vänner. Men efter den och före dina vänners redan sedda uppdateringar, finns nu även en sektion för ”Live stories”.

live i den ny snapchat layouten

Varför de gjort en ny layout på snapchat?

Denna uppdatering som Snapchat utfört på sin layout sägs har gjorts för en mer naturlig placering av innehållet. Eller vad tycker du?

Berätta för oss vad du tycker om den nya layouten och se hur vi jobbar på Genero:

https://www.snapchat.com/add/generocrew, eller rikta din kamera mot vårt ”ghost”

 

genero-snapchat