Webbutveckling

Tydliga, välplanerade och fungerande webbsidor samt onlinetjänster som skapar mervärde är en god grund för ett växande företag.

En webbplats bör idag designas så att den framförallt stöder företagets försäljning och skapar nya potentiella kunder och leads. Att välja en tekniskt fungerande plattform som fungerar för dina behov är första steget oavsett om du skapar din första webbplats någonsin eller förnyar din redan existerande verksamhet online.

Förutom att man bör satsa på innehåll och utseende bör du veta att en webbsida även måste vara professionellt utformad för att möjliggöra bl.a. en effektiv sökmotoroptimering. Dessutom kommer en välutvecklad webbplats klara av att hantera stora volymer trafik utan svårigheter och enkelt kunna anpassas vid behov.

WordPress- och Drupal-sidor är välbeprövade och populära lösningar. Dessutom har vi erfarenhet av att implementera nätbutiker i Woocommerce och Drupal commerce.

Diverse webbapplikationer fungerar i sin tur främst som en del av webbsidorna och ger mervärde åt konsumenterna genom att göra det lättare för dem att uträtta sina ärenden.