En webbplats bör vara välplanerad och utformad så att den stöder ditt företags affärsverksamhet, ökar försäljningen, skaffar nya potentiella kunder och genererar leads.

Drupal-sidor

Drupal-sidor och Drupal-nätbutiker

Drupal är en populär publiceringsplattform med öppen källkod, som används främst för att bygga och upprätthålla stora webbplatser. Drupals innehållshanteringssystem är webbläsarbaserat och det är lätt att uppdatera webbsidor utan större tekniskt kunnande.

Drupal är ett utmärkt alternativ för att bygga stora webbplatser

Publiceringsplattformen Drupal kommer till sin rätt framförallt i komplicerade webbplatser, med många språkvarianter. Det går också lätt att förverkliga små projekt med Drupal, men jämfört med WordPress är Drupal något mer krävande för små sidor.

Drupal är ett väldigt flexibelt och anpassningsbart system, vilket gör det lätt att sköta ditt webbsideprojekt. Du kan börja med en liten webbplats och lägga till innehåll och funktioner vartefter. I Drupal finns det automatiskt stöd för språkversioner samt olika användarroller, vilket gör det lätt att ge olika personer tillgång till webbsidans olika delar för att lägga till eller editera innehåll.

Det är lätt att implementera olika funktioner i Drupal. Det här har man nytta av, inte minst när nar man vill förverkliga både en webbplats och en nätbutik.

Drupal passar främst för dessa:

 • Sidor med många olika innehållstyper
 • Sidor med många olika språkversioner
 • Sidor med många olika funktioner
 • Sidor som kräver många nivåer av användarrättigheter

 

Wordpress VS drupal

Ladda ner vår guide: WordPress vs. Drupal

Funderar du på att använda WordPress eller Drupal som publiceringsplattform för din företagswebbplats?

LADDA NER GUIDEN

Drupal-projekt med Genero

Vi planerar och förverkligar Drupal-nätbutiker och -webbplatser för våra kunder, som verkar inom många olika branscher. Vi utvecklar skräddarsydda teman (utseenden) och moduler (funktioner), för att försäkra oss om att kunden får ett slutresultat som är personligt och som motsvarar kundens behov.

Från oss får du alltid en sökmotoroptimerad Drupal-sida, och om du vill också instruktioner och/eller utbildning för att kunna skapa sökmotoroptimerat innehåll.

Hur lång tid det tar att förverkliga en Drupal-sida beror helt på hurdana krav man har på webbplatsen och på mängden innehåll. Det kan ta allt från några veckor till flera år. De Drupal-projekt som vi har förverkligat tillsammans med våra kunder har varat ett par veckor till flera månader.

Funderar du på priset, är det bäst att ta kontakt med oss. Efter att vi tillsammans diskuterat ditt företags behov kan vi ge en realistisk tidsplan och offert för förverkligandet.

Genero är listat som en av Finlands Drupal-byråer 2015 av Vierityspalkki.fi.

Från oss får du

 1. Varken mer eller mindre än vad du behöver.
  Vi reder noggrant ut dina behov.
 2. Förslag som är lätta att förstå.
  Vi förklarar för dig vad det är du köper och varför.
 3. Transparens i projektet och i prissättningen.
  Vi ser till att du är med i projektet från början till slut och vi diskuterar öppet om utmaningar och möjligheter.
 4. Mätbara resultat.
  Vi installerar alltid ett modernt analysverktyg i våra webbprojekt. Tack vare det vet du alltid exakt vad du får ut av din webbplats.

Webbplatser vi byggt med Drupal

Snellman

www.snellman.fi

OK Perintä

www.okperinta.fi

Svenska Litteratursällskapet

www.sls.fi

Guest Comfort-nätbutik

www.guestcomfort.com

Farmors café

www.farmorscafe.fi

Kundkommentar

Förnyelsen av vår webbplats gick riktigt smidigt. Genero tog sig ivrigt an utmaningarna  och erbjöd alternativa lösningar. Grundarbetet och planeringen utfördes väl och förverkligandet skedde som planerat enligt tidtabellen.

Det ungdomliga teamet visade entusiasm och motivation att hänga med i utvecklingen och vara med och göra framtidens digitala marknadsföring, och det tycker vi garanterar att Snellmans digitala närvaro är i goda händer.

– Tommi Fors
Marketing Manager, Snellmans Köttförädling Ab

Vill du ha resultat? Ta kontakt!

På Genero fokuserar vi på mätbar digital marknadsföring, med målet att hjälpa våra kundföretag att göra resultat och växa. Vi mäter, testar och bevisar allt det vi gör och vi nöjer oss inte bara med ok resultat.

Vill du överge den traditionella marknadsföringen till förmån för en mer resultatdriven digital marknadsföring? Vi hjälper dig gärna!