En webbplats bör vara välplanerad och utformad så att den stöder ditt företags affärsverksamhet, ökar försäljningen, skaffar nya potentiella kunder och genererar leads.

Webbapplikationer

Applikationer kallas ofta kort och gott för appar, ett ord som lånats från engelskan. Det finns olika sorters applikationer för olika sorters plattformar och driftsmiljöer. Webbapplikationer är ofta en del av en webbplats, så att de fungerar på samma sätt som webbplatsen direkt i webbläsaren och bara när du är uppkopplad till internet. Android- och iOS-applikationer för smarttelefoner å sin sida laddar man ner till enheten och de kan också, beroende på applikation, användas utan internetuppkoppling. Webbapplikationer kan ses som en enklare variant och är därför också lättare att förverkliga.

När man vill erbjuda sina kunder en sådan tjänst som ger mervärde, som inte webbplatsen i sig klarar av att erbjuda, kan man använda sig av en applikation. Oftast är startpunkten att hitta en lösning för ett specifikt problem.

Det kan ibland vara svårt att avgöra om det vore mer kostnadseffektivt att använda sig av en applikation eller att bygga en nättjänst som är specifikt utformad för de behov man har. Vi diskuterar gärna er situation och hjälper er att planera, bygga och marknadsföra er applikation. I utveckling av Android- och iOS-applikationer tar vi hjälp av yrkeskunniga samarbetspartners.

Vill du ha resultat? Ta kontakt!

På Genero fokuserar vi på mätbar digital marknadsföring, med målet att hjälpa våra kundföretag att göra resultat och växa. Vi mäter, testar och bevisar allt det vi gör och vi nöjer oss inte bara med ok resultat.

Vill du överge den traditionella marknadsföringen till förmån för en mer resultatdriven digital marknadsföring? Vi hjälper dig gärna!