En webbplats bör vara välplanerad och utformad så att den stöder ditt företags affärsverksamhet, ökar försäljningen, skaffar nya potentiella kunder och genererar leads.

WordPress-sidor

WordPress-sidor och WordPress-nätbutiker

WordPress är en modern och anpassningsbar publiceringsplattform för webbplatser och nätbutiker. Det är i själva verket världens mest använda publiceringsplattform. WordPress med grundfunktioner är gratis att använda och det finns oändligt med både gratis och kostnadsbelagda funktioner att lägga till. WordPress utvecklas hela tiden och alla uppdateringar är gratis att ladda ner.

5 skäl att välja WordPress

 1. Världens mest använda innehållshanteringssystem, som utvecklas hela tiden.
 2. Är tillgängligt för alla, utan licensavgifter.
 3. Det går lätt att göra ändringar i innehållet, direkt i webbläsaren.
 4. Gör det lättare att bygga sökmotorvänliga webbsidor.
 5. Passar utmärkt till att bygga flerspråkiga sidor.

Användarvänlighet är en av WordPress styrkor

WordPress är ett utmärkt val av publiceringsplattform, framför allt tack vare dess användarvänlighet, det är nämligen väldigt lätt att lägga till och uppdatera innehåll. Att göra en helt vanlig uppdatering är nästan lika enkelt som att använda ett textediterinsprogram. Dessutom är WordPress väldigt pålitligt och sidor byggda med WordPress har snabba laddningstider.

En webbplats byggd med WordPress hittas av sökmotorer

I dagens värld är det viktigt att din webbplats lätt hittas av t.ex. Google. En webbplats byggd med WordPress underlättar detta eftersom WordPress innehåller många funktioner, som gör det lättare att synas i sökmotorer. Dessutom kan erfarna användare själva installera tillägg såsom t.ex. WordPress SEO by Yoast, som hjälper en att skapa sökmotoroptimerat innehåll.

WordPress och flerspråkighet

Med WordPress är det väldigt lätt att upprätthålla flerspråkiga sidor. Kontrollpanelen finns överatt till både finska och svenska och användaren kan välja vilket språk den vill använda. T.ex. använder somliga här på Genero vår webbsidas kontrollpanel på svenska, medan andra använder den på finska.

Det är dessutom lätt att se vilka sidor som behöver översättas samt vilka översättningar som behöver uppdateras. Översättningsverktyget till WordPress finns tillgängligt i form av WPML-tillägget, som man för en liten peng kan köpa eller beställa av oss och samtidigt få hjälp med installationen.

WordPress stöder högkvalitativt och aktuellt innehåll

WordPress passar särskilt bra om man vill upprätthålla en företagsblogg eller en nyhetstjänst som uppdateras frekvent. Överlag är WordPress rätt val, ifall man tänkt skapa mycket kvalitativt innehåll, som uppdateras ofta. Till exempel The New York Times använder WordPress. Under de senaste åren har WordPress också blivit den populäraste publiceringsplattformen för nätbutiker.

WordPress passar för:

 • Företags webbplatser
 • Nätbutiker
 • Bloggar
 • Nyhetssajter
 • Landningssidor för produktlanseringar
 • Kampanjsidor
 • Att samla leads på nätet

 

Så, vem är en WordPress-webbplats inte rätt för? – För stora företag, som har ett behov av att koppla komplicerade CRM-system till webbplatsen. De gör klokare i att välja Drupal som plattform i stället. Grundavgifter och kostnader för upprätthållande är dock flera gånger högre för Drupal jämfört med WordPress och därför är WordPress ett vettigare alternativ för små och medelstora företag.

En webbplats byggd med WordPress är inte beroende av en viss leverantör

En fördel med WordPress är att om samarbetet med den tidigare leverantören tar slut, kan vilken webbyrå som helst fortsätta arbetet med webbplatsen. Den här fördelen är stor om man jämför med företags egna innehållshanteringssystem, som i princip tvingar företag att beställa en helt ny webbplats ifall man vill byta samarbetspartner. WordPress löser det här problemet.

En skräddarsydd WordPress-webbplats

Vi har gjort otaliga webbplatser som använder WordPress åt våra kunder. När vi planerar en webbplats utgår vi ifrån kundens önskemål samt branschens, produktens eller tjänstens specialbehov. Vi skräddarsyr en unik webbplats, som i slutändan är en kombination av olika användningsändamål och egenskaper.

Olika företag och brand har olika behov och därför är det viktigt för oss att vi inte bara erbjuder våra kunder färdiga paketlösningar, utan att vi är flexibla och anpassningsbara för att kunna hjälpa kunden på bästa sätt.

Några sajter vi byggt med WordPress:

Kokkikartano

www.kokkikartano.fi

Teri-Hus

www.terihus.fi

Mush

www.mushbarf.com

Genero

www.genero.fi

Kundkommentar

“Vårt kundförhållande med Genero har varit bra sedan första kontakten, vi jobbade under 2016 med vår strategi och en del kampanjer. Vi insåg snabbt att vi behöver förnya vår webbsida och förtroendet för Genero hade vi ju redan i det skedet. I Början av 2017 förnyade vi vår webbsida och sedan dess har vi jobbat med att få upp Teri-Hus synlighet på webben. Hur man jobbar med digital marknadsföring på 2017 skiljer sig mycket beroende på bransch och produkt, vi har tillsammans med Genero hittat vårt sätt att jobba.”
– Ulrika, VD Teri-Hus

Vill du ha resultat? Ta kontakt!

På Genero fokuserar vi på mätbar digital marknadsföring, med målet att hjälpa våra kundföretag att göra resultat och växa. Vi mäter, testar och bevisar allt det vi gör och vi nöjer oss inte bara med ok resultat.

Vill du överge den traditionella marknadsföringen till förmån för en mer resultatdriven digital marknadsföring? Vi hjälper dig gärna!