Videomarknadsföring för ditt företag?

Design & Copywriting Marknadsföring

Du har bestämt dig för att satsa på videomarknadsföring men vem ska du riktigt välja som samarbetspartner?

Det finns flera som kan skapa videor men var hittar du en samarbetspartner som dessutom kan marknadsföra dessa videor? I detta inlägg följer några tips på hur du hittar en bra samarbetspartner för din videomarknadsföring.

Genero har gjort flera lönsamma videor för olika kunder. Vi prioriterar alltid kundens behov först och vill verkligen förstå oss på målgruppen och branschen i fråga. Detta så att vi kan nå märkbara resultat för kunden!

 

“Vi vill inte bara göra en fin film utan också verkligen sätta oss in i kundens bransch för att förmedla det som kunden verkligen vill berätta och nå märkbara resultat”
Patrik Wargh, Account manager & Partner

Välj rätt partner för din videomarknadsföring

Reklamfilmer är lönsamma på olika sätt. Det viktigt att välja en byrå som kan skapa rätt slags videon och kunna marknadsföra dem till rätt målgrupp. Har du detta kan det leda till att flera personer ser och engagerar sig med innehållet. Och vem vet, kanske du redan har en bra idé för videoproduktion, som du vill ta upp då du väljer partner?

Ytterligare är det bra att se till att kulturerna passar ihop, kommunikationen och språket fungerar smidigt och att budgeten är den rätta för din videomarknadsföring.

Då du begränsat antalet potentiella samarbetspartners till under en handfull är det bra att beställa en tid hos dem så att du får en bättre bild av deras verksamhet. På så sätt får både du och din kommande partner en bättre bild av vad  videomarknadsföringen egentligen innebär.

Snellman video Genero synlighet videomarknadsföring
Här är ett av våra exempel på hur lyckad vår videomarknadsföring varit för Snellman.

 

Genero har gjort flera kreativa högkvalitetsvideon, som använts för videomarknadsföring, för olika kunder i olika branscher. År 2016 köpte vi Picturefactory, som har flera års erfarenhet av branschen och närmare hundra filmer producerade. Detta gjordes för att vi på Genero har en stark tro på att använda videor i marknadsföring.

Här följer ett smakprov:

 

Patrik Wargh, som var med och grundade Picturefactory och numera account manager och delägare på Genero, förklarar Generos videomarknadsföring och -produktion på följande sätt:
“Vi vill inte bara göra en fin film utan också verkligen sätta oss in i kundens bransch för att förmedla det som kunden verkligen vill berätta och nå märkbara resultat”.

Vi vill därmed förstå oss på branschen för att kunna göra rätt saker och på så sätt nå märkbara resultat. Vi har tidigare erfarenhet av att skapa videor för bland annat webbplatser och sociala medier – dessutom erbjuder vi fotograferingstjänster!

 

Då du valt rätt samarbetspartner för din byrå kan det i bästa fall leda till ett långvarigt samarbete, som leder till att din videomarknadsföring upprätthålls och optimeras på bästa sätt.

Intresserar effektiv videomarknadsföring? Välj Genero!

Att bli kund hos Genero är enkelt, ta bara kontakt med Sebastian Östman, vår COO och grundare! Du kan ta kontakt via e-post, kontaktformuläret eller ringa – beroende på vilket kommunikationssätt du föredrar. Efter att det finns en gemensam förståelse över projektet återkommer vi med en offert.
Ta kontakt! Så får också du kvalitetsvideon för ditt företag och får dem marknadsförda på rätt sätt!